Complexul Turistic Satu` Muscelean

Restaurant

pensiune Albestii de Muscel

Restaurant Satu`Muscelean - atat pentru clientii cazati in incinta complexului, cat si pentru cei din afara acestuia.

Unul dintre principalele puncte de atractie ale complexului il reprezinta restaurantul, amenajat in acelasi stil traditional.

Bucurati-va de bucate pregatite de bucatarii nostri cu mult drag si atentie, fiecare dintre acestea devenind o emblema a locatiei noastre.

Iubim sa petrecem alaturi de oaspetii nostri, astfel ca ocazional avem seri pe care le petrecem dansand. Te vei simti cu adevarat rasfatat de preparatele ce-ti vor rascoli amintiri si speram si de ospitalitatea cu care vei fi intampinat.

Prin amenajarea restaurantului ne-am dorit sa cream mediul propice caracterizat de confort, intimidate, locul propice pentru a crea noi prietenii si amintiri.

Suntem convinsi ca painea facuta la vatra, fasolea cu ciolan sau papanasii vor deveni principalii nostri aliati cu ajutorul carora te vom convinge sa revii.

Vezi meniu restaurant

Toate mancarurile traditional romanesti sunt pregatite la tuci, astfel va veti convinge ca gustul acestora este desavarsit. Ne dorim sa va readucem in prim plan amintirile de la tara, astfel ca intreaga experienta de cazare, masa si activitati se va plia perfect.

Puteti servi toate mesele in cadrul restaurantului, programul acestuia fiind:
- luni - joi : 08:30 - 20:00 ;
- vineri - duminica: 08:30 - 22.00.
Mic dejunul se serveste in intervalul 08:30 - 10:30.
Luand in considerare restrictiile impuse de catre autoritati, programul de functionare al restaurantului poate fi redus, in functie de masurile adoptate la nivel national / local.

Avem mancare romaneasca proaspata pregatita in fiecare zi la tuci, paine de casa facuta pe vatra in casa. Persoanele care tin post sau urmeaza un regim alimentar altfel decat cele obisnuite pe baza de carne, lapte, oua, sunt rugate sa mentioneze acest aspect la momentul rezervarii.


Galerie FotoContact

Adresa

Strada Bratia Mica, Nr 195A, Sat Cândești, comuna Albeștii de Muscel, Arges

Telefon

0720.019.383 / 0348.444.900

Email

contact@satumuscelean.ro

La solicitările de cazare transmise pe mail timpul mediu de răspuns este de 48 - 72 ore. Puteți lua legătură mai rapid, la numerele de telefon indicate.