Complexul Turistic Satu`Muscelean

Facilitati&Activitati

pensiune Albestii de Muscel

Principalele facilitati

Complexul se diferentiaza cu usurinta si va va cuceri cu siguranta, fiind construit ca un sat tipic muscelean, oferind 17 unitati de cazare dispuse astfel : 12 casute ( 10 camere duble si 2 triple), toate amenajate in stilul traditional specific zonei in care se afla. Veti fi impresionati de atentia acordata fiecarui detaliu, de ospitalitatea oamenilor din zona, de bunatatile pregatite in restaurantul propriu si de frumusetea si linistea zonei. Deasupra restaurantului, la mansarda sunt amenajate 3 camere triple, o camera dubla si un apartament dotat si cu jacuzzi.

restaurant traditional

Activitati

Ne-am propus ca prin acest complex sa reinviem traditiile si sa invatam sa ne bucuram din nou de ceea ce ne ofera natura frumoasa si darnica cu noi. Cele 12 casute pastreaza frumusetea traditionalului prin fiecare detaliu dar si dotarile necesare confortului din secolul XX. Ne dorim sa descoperi zona turistica superba in care se afla complexul, astfel ca iti oferim posibilitatea sa faci o plimbare cu trasura.

pastravia Bratioara

Activitati

Suntem convinsi ca te atrage ideea sa te plimbi printre nameti, cu sania trasa de cai. Timp in care ai posibilitatea sa admiri peisajul inghetat, pomii incarcati de nea si albul ce inconjoara lacul. In cazul in care esti o persoana activa si iti place adrenalina, complexul nostru iti ofera posibilitatea de a te plimba cu atv sau cu jeep-ul. Daca te gandesti sa organizezi un team-building, profita de posibilitatea de a desfasura mai multe activitati de grup, cum ar fi tir cu arcul.

Facilitati in unitate

  • Internet Wi-Fi
  • TV in
  • Bar
  • Restaurant
  • Parcare

Complexul nostru dispune de restaurant propriu, cunoscut datorita preparatelor sale traditionale absolut delicioase. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta parcarii, dar nici a internetului. Exista wi-fi in cadrul complexului.

Nelamuriri? Suna-ne

0720.019.383

Contact

Adresa

Strada Bratia Mica, Nr 195A, Sat Cândești, comuna Albeștii de Muscel, Arges

Telefon

0720.019.383 / 0348.444.900

Email

contact@satumuscelean.ro