Complexul Turistic Satu`Muscelean

Facilitati&Activitati

pensiune Albestii de Muscel pensiune Albestii de Muscel
restaurant traditional

Activitati

Ne-am propus ca prin acest complex sa reinviem traditiile si sa invatam sa ne bucuram din nou de ceea ce ne ofera natura frumoasa si darnica cu noi. Cele 14 casute pastreaza frumusetea traditionalului prin fiecare detaliu dar si dotarile necesare confortului din secolul XX. Ne dorim sa descoperi zona turistica superba in care se afla complexul, astfel ca iti oferim posibilitatea sa faci o plimbare cu trasura.

pastravia Bratioara

Activitati

Suntem convinsi ca te atrage ideea sa te plimbi printre nameti, cu sania trasa de cai. Timp in care ai posibilitatea sa admiri peisajul inghetat, pomii incarcati de nea si albul ce inconjoara lacul. In cazul in care esti o persoana activa si iti place adrenalina, complexul nostru iti ofera urmatoarele variante de agrement:
- tenis de masa
- tir cu arcul
- darts
- biliard
- badmington
- biciclete
- atv
- pescuit
- jocuri de societate ( table, sah, remy, carti, activity.)

atractii turistice complex satu muscelean

Obiective turistice in apropiere

Iti recomandam sa parcurgi urmatorul articol, in cazul in care iti doresti sa vizitezi principalele atractii turistice in apropiere de Complexul Satu`Muscelean: Triunghiul magic al altarelor dacice: Cetatuia - Namaiesti - Corbii de Piatra

Facilitati in unitate

  • Internet Wi-Fi
  • TV in
  • Bar
  • Restaurant
  • Parcare

Complexul nostru dispune de restaurant propriu, cunoscut datorita preparatelor sale traditionale absolut delicioase. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta parcarii, dar nici a internetului. Exista wi-fi in cadrul complexului.

Nelamuriri? Suna-ne

0720.019.383

Contact

Adresa

Strada Bratia Mica, Nr 195A, Sat Cândești, comuna Albeștii de Muscel, Arges

Telefon

0720.019.383 / 0348.444.900

Email

contact@satumuscelean.ro

La solicitările de cazare transmise pe mail timpul mediu de răspuns este de 48 - 72 ore. Puteți lua legătură mai rapid, la numerele de telefon indicate.